Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Bildekor Kalmar

Solfilm

Skydd, Komfort och Integritet för din bil

Solfilm till bilen är som en välbehövlig sköld mot solens intensiva strålar. Denna tunna, genomskinliga beläggning, som en gång installerad på ditt fordon, erbjuder flera fördelar. Först och främst agerar solfilmen som en effektiv barriär mot UV-strålar, vilket inte bara skyddar interiören från att blekna samt skyddar passagerare.

Dessutom fungerar solfilmen som en termisk isolator, håller temperaturen inne i bilen bekvämare under varma sommardagar och minskar behovet av att överanvända luftkonditioneringen.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om fördelarna och hur vi kan anpassa det på bästa sätt för dig och din bil.

Bilfoliering

Skapa en unik look med bilfolering

Bilfoliering en flexibel och kostnadseffektiv metod för att anpassa, skydda och förändra din bils utseende, vilket gör det till ett populärt val bland bilentusiaster och företagare som vill sätta sin egen prägel på sina fordon.

Bilfoliering ger dig möjlighet att välja bland ett brett utbud av färger, mönster och finishalternativ. Oavsett om du vill ha en blank, matt eller metallic yta kan du hitta en folie som passar din smak och stil. Dessutom kan du skapa anpassade designelement, grafik eller reklammeddelanden för att göra din bil verkligen unik.

Höra av dig till så berättar vi mer och tar fram förslag tillsammans som passar just dig och din bil.