Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Bosch Car Service

Nu med bredare service

Bilservice för alla bilmärken

Bilkompani Norra och Bilkompani Karlskrona har länge varit duktiga på märkesservice och reparationer för de bilmärken vi representerat och sålt. Men vi har samtidigt känt oss begränsade att inte kunna erbjuda samma servicetänkande och kundbemötande till alla bilägare i Kalmar och Karlskrona. Det har besvärat oss lite. Tills nu.
Alltså, om man då är, om än så bara lite, imponerad av tysk ingenjörskonst är valet av samarbetspartner enkelt; Bosch Bilservice. Här är allt tyskt, på det torra och trygga sättet som man trots allt vill ha när det handlar om ens bil. Kvalitet i utförande, bred och djup kunskap. Och noggrannhet med reservdelar så att din bil fortsätter vara i originalskick och som när du köpte den. Helt enkelt ordning och reda på allt som har med bilen att göra och ifylld servicebok såklart. 

För dig som är kund hos oss på Bilkompani Norra eller Bilkompani Karlskrona innebär det egentligen ingen större förändring för vi kommer kunna ge dig och din bil samma märkesservice  och omsorgsfulla reparationer som förut.  Glasverkstad och däckservice, reservdelar. Allt precis som vanligt….

…men skulle du ha en bil till i hushållet, vilken som helst, kan du som sagt från och med nu unna din japanska, italienska, svenska, koreanska, franska eller vad det nu kan vara för bil, en rejäl tysk bilservice med Bilkompani touch. Bra va?

Välkommen!

Boka din service på via formuläret eller kontakta anläggning direkt.

Bosch Bilservice - Alltid med prisgaranti.