Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Fyrhjulingar från Can-Am

Can-Am ATV

Terrängäventyr med Can-Am ATV

Can-Am ATV, tillverkade av Bombardier Recreational Products (BRP), representerar en imponerande kombination av prestanda och mångsidighet. Dessa terrängfordon är konstruerade för att bemästra olika landskap och ge sina användare en kraftfull körupplevelse. Can-Am ATV-sortimentet inkluderar olika modeller med olika motoralternativ och teknologiska funktioner, vilket möjliggör anpassning efter användarens preferenser och terrängens krav. Oavsett om det är för äventyr i naturen eller praktiskt arbete på gården, erbjuder Can-Am ATV pålitlig prestanda och överlägsen kontroll.

Can-Am ATV utmärker sig genom att införliva avancerad teknologi för att förbättra körupplevelsen. Många modeller är utrustade med funktioner som elektronisk bränsleinsprutning, dynamisk servostyrning och flera körlägen. Dessa teknologiska innovationer ökar inte bara prestanda utan möjliggör också anpassning efter olika terrängförhållanden. Från robusta chassin till avancerade fjädringssystem, strävar Can-Am ATV efter att erbjuda användare den bästa kombinationen av hållbarhet och innovation.

ATV-Modeller

Can-Am ATV sortiment 2024

Can-Am Outlander 500/700 årsmodell 2024
2024

Outlander 500/700

Pris från 132 900 kr

En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 500/700 redo när du är det.

Can-Am Outlander Pro årsmodell 2024
2024

Outlander Pro

Pris från 118 900 kr

Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

Can-Am Outlander årsmodell 2024
2024

Outlander

Pris från 169 900 kr

Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

Can-Am Renegade årsmodell 2024
2024

Renegade

Pris från 204 900 kr

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

Can-Am Renegade EFI (Junior) årsmodell 2024
2024

Renegade EFI (Junior)

Pris från 53 900 kr

Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

Can-Am SSV

Utforska terrängen med Can-Am SSV

Can-Am SSV (Side-by-Side Vehicles) representerar en banbrytande fusion av prestanda och äventyr. Dessa kraftfulla terrängfordon är konstruerade för att erbjuda överlägsen körkontroll och mångsidighet, vilket gör dem till idealiska följeslagare för dem som söker äventyr på obanad mark. Med avancerad fjädring och robusta chassin är Can-Am SSV redo att ta sig an utmanande terräng och leverera en imponerande prestanda oavsett om du utforskar skogsstigar eller erövrar öppna fält.

Can-Am SSV är inte bara en kraftfull lekkamrat utan också en pålitlig partner för arbete. Dessa terrängfordon är utformade med enastående mångsidighet, vilket gör dem lika kapabla att hantera arbetsuppgifter på gården som att erbjuda en spännande fritidsupplevelse. Med intelligenta teknologiska funktioner och starka motorer kan Can-Am SSV vara den perfekta lösningen för dem som behöver ett pålitligt fordon för både professionellt bruk och äventyrliga utflykter.

SSV-Modeller

Can-Am SSV sortiment 2024

Can-Am Traxter årsmodell 2024
2024

Traxter

Pris från 181 900 kr

Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

Can-Am Maverick årsmodell 2024
2024

Maverick

Pris från 406 900 kr

Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

Can-Am Maverick Trail årsmodell 2024
2024

Maverick Trail

Pris från 175 900 kr

Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

Can-Am Maverick Sport årsmodell 2024
2024

Maverick Sport

Pris från 256 900 kr

Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

Can-Am Maverick R årsmodell 2024
2024

Maverick R

Pris från 555 900 kr

Oöverträffad terrängprestanda är här. Storma fram genom alla sorters terräng och kompromissa aldrig med kraft, komfort, anslutningsmöjligheter eller stil. Åk ut, bli smutsig och kör med det kraftfullaste Can-Am SSV-fordonet.

Can-Am On-road

Designad för mångsidighet och komfort

Can-Am On-Road representerar Bombardier Recreational Products (BRP):s engagemang för att leverera banbrytande fordon för dem som älskar att utforska vägarna med stil och prestanda. Deras sortiment av motorcyklar och trehjulingar kombinerar teknisk innovation med överlägsen design för att erbjuda en uppslukande och spännande körupplevelse. Oavsett om det är en sportig motorcykel eller ett äventyrligt trehjuligt fordon, strävar Can-Am On-Road efter att erbjuda föraren en dynamisk och säker resa på vägarna.

Can-Am On-Road-fordon är utformade med fokus på mångsidighet och komfort för en varierande skara förare. Med innovativa funktioner som avancerad fjädring, kraftfulla motoralternativ och ergonomisk design erbjuder dessa fordon inte bara en enastående körupplevelse utan också överlägsen komfort under längre resor. Designelement som smarta förvaringsutrymmen och intuitiva kontroller kompletterar upplevelsen och gör Can-Am On-Road till ett attraktivt val för dem som söker äventyr på vägarna.

On-Road-Modeller

Can-Am On-Road sortiment 2024

Can-Am Can-Am Ryker årsmodell 2023
2023

Can-Am Ryker

Pris från 130 900 kr

Can-Am Ryker handlar om tillgänglighet, roliga stunder att utforska nya körvägar. Vart kommer du att åka först?

Can-Am Can-Am Spyder F3 årsmodell 2023
2023

Can-Am Spyder F3

Pris från 228 900 kr

Djärv, muskulös design. Can-Am Spyder F3 kommer att tänja på gränserna för prestanda, medan den avslappnade körställningen gör att du alltid letar efter mer.

Can-Am Can-Am Spyder RT årsmodell 2023
2023

Can-Am Spyder RT

Pris från 352 900 kr

Med ett modernt utseende, utökad komfort och extra förvaringsutrymme är Spyder RT inte bara nyckeln till att låsa upp vad de öppna vägarna har att erbjuda, den är höjdpunkten av lyxtouring.

Våra samarbetspartners

Försäkring

Märkesförsäkring Can-Am & Sea-Doo. Teckna gärna vår förmånliga märkesförsäkring via Svedea. Vi hjälper så klart till med ansökan.

Vi tecknar även försäkringar hos flera försäkringsbolag.

Finansiering

Vi hjälper självklart till med finansiering. Vi samarbetar med Wasakredit och Swedbank Finans.