Opel

Trygg affär

Opel - Wir leben Autos.

Opel är en tysk bilmärkesikon med en imponerande historia och en stark närvaro på vägarna världen över. Känd för sin tillförlitlighet, innovativa teknik och stilrena design är Opel ett val som går hand i hand med prestanda och kvalitet. Opels breda modellutbud, inklusive kompakta stadsbilar, rymliga familjebilar och kraftfulla SUV:ar, erbjuder något för alla. Med fokus på bränsleeffektivitet och avancerade säkerhetsfunktioner levererar Opel inte bara en enastående körupplevelse, utan även kostnadsbesparingar på lång sikt. Oavsett om du letar efter en bil för vardagspendling eller en pålitlig företagsflotta, är Opel synonymt med tysk precision och kvalitet som inspirerar förtroende och glädje på vägen.

Opel erbjuder pålitliga och kostnadseffektiva fordonslösningar som är perfekta för företag i behov av pålitlig och effektiv transport.

Enkel & smart leasing

Opel privatleasing

Nu kan du köra en helt ny Opel, utan lån eller kontantinsats.

Med Opels privatleasing slipper du bekymmer. Njut av 24 månader i en helt ny bil – dessutom får du just nu fast ränta på din privatleasing.

När du väljer Opels privatleasing ingår även vinterhjul i din förmånliga månadskostnad.

Företag

Tjänstebil & företagsleasing av Opel

Behöver ditt företag en välutrustad transport- eller personbil? Med Opel Business Lease blir hela ditt bilägande enkelt - du betalar ingen kontantinsats, slipper tänka på restvärde och service ingår under hela perioden.

Med Opel Business Lease väljer du själv det som passar ditt företag bäst: förbränningsmotor eller 100 % elektriskt. Oavsett vad du väljer får ditt företag en helt ny Opel som är anpassad efter dina behov. När leasingperioden sedan är över lämnar du tillbaka bilen - snabbt, tryggt och smidigt.

Erbjudande

Kampanjer & erbjudande från Opel

Hos Opel hittar du alltid bra erbjudanden - oavsett om du vill ha en personbil som passar för hela familjen, en välutrustad transportbil till ditt företag eller prisvärd service på en nuvarande modell.