Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Škoda

Trygg affär

Škoda - Driven by Inventiveness. Clever Ideas - since 1895

Att välja att köpa en Škoda innebär att satsa på pålitlighet, överlägsen komfort och imponerande prestanda. Škoda-bilar är kända för att erbjuda utmärkt värde för pengarna och är idealiska för både stadskörning och långväga resor. Med smarta funktioner, modern design och avancerad teknik är Škoda fordon praktiska och samtidigt eleganta. Oavsett om det är den smidiga Škoda Octavia, den rymliga Škoda Enyaq eller den kompakta Škoda Fabia, får du en bil som uppfyller dina behov och överträffar förväntningarna. Škoda har byggt ett rykte för tillförlitlighet och låga driftskostnader, vilket gör varje Škoda till ett intelligent och kostnadseffektivt val. Välj Škoda och upplev kvalitet, komfort och prestanda på en helt ny nivå.

Leasing

Škoda privatleasing

Škoda Privatleasing av en bil är det bekväma och enkla sättet att äga din drömbil. Škodas koncept med privatleasing är designat för att vara okomplicerat och användarvänligt. Genom att kombinera privatleasing med Škoda Försäkring och Škoda Serviceavtal får du ett komplett paketerbjudande, allt samlat på en faktura med en bekväm månatlig betalning. Njut av smidigheten och tryggheten med att äga en Škoda utan onödiga bekymmer.

Erbjudande

Kampanjer & erbjudande från Škoda

Utforska den förstklassiga världen av Škoda med vårt senaste erbjudande! Nu har du chansen att uppleva överlägsen komfort och smart design till ett förmånligt pris. Oavsett om du söker en smidig stadsvagn, en rymlig SUV eller en kompakt bil för din vardag, har vi något för varje behov. Vår aktuella kampanj innefattar förmånliga finansieringsalternativ och möjligheten att anpassa din Škoda-upplevelse enligt dina preferenser. Utforska vårt breda utbud och låt oss guida dig mot en körupplevelse som överträffar förväntningarna. Besök oss idag för att ta del av detta spännande erbjudande och låt Škoda bli en naturlig förlängning av din livsstil.

Företag

Tjänstebil & företagsleasing av Škoda

Vi erbjuder en förmånlig och enkel billeasing för företag. Leasing är som en långtidshyra och det finns flera fördelar jämfört med att köpa företagets tjänstebilar:

  • Du hyr bilen istället för att köpa den för en stor engångskostnad. Med andra ord kan företaget använda kapitalet till andra investeringar.

  • Med företagsleasing kan bilarna dessutom finansieras utan krav på insats.

  • Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Škoda Business lease

Business Lease innebär operationell leasing – det vill säga garanterat restvärde och inget krav på insats. Ett helhetserbjudande där leasingbil, serviceavtal, bilförsäkring och kringkostnader – som kan betalas på det inkluderade företagskortet – samlas månadsvis på en faktura.

Serviceavtal

Full koll på dina kostnader

Škoda Serviceavtal innebär att du får bra kontroll över dina servicekostnader och du vet exakt vad din Volkswagen kommer att kosta per månad. Du betalar en fast kostnad för kommande service, vilket underlättar budgetering av servicekostnader. Du ökar livslängd och andrahandsvärdet på din bil.