Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Volkswagen Transportbilar

Trygg affär

Volkwsagen - Das Auto.

Välj Volkswagen Transportbilar för en pålitlig partner i affärsvärlden. Med innovativ teknik, imponerande lastkapacitet och pålitlig prestanda levererar våra transportbilar inte bara på vägen utan också för ditt företags framgång. Oavsett om det är den mångsidiga Caddy, den robusta Transporter eller den storslagna Crafter, erbjuder Volkswagen Transportbilar en oslagbar kombination av funktionalitet, kvalitet och körglädje. Sätt fart på din verksamhet med pålitlighet du kan lita på och flexibilitet som möter dina transportbehov.

Leasing

Volkswagen företagsleasing

Välj Volkswagen Företagsleasing för en smidig och förmånlig bilinnehavslösning för ditt företag. Följ i spåren av många andra framgångsrika företag genom att leasa era bilar. Med Business Lease får ni operationell leasing, inklusive garanterat restvärde och utan krav på någon insats. Betala en enkel leasingavgift och ränta per månad, baserad på en rörlig ränta. Vid leasingavtalets slut återlämnas bilen till er återförsäljare, vilket eliminerar behovet av att oroa sig för bilens framtida värde. Ett smidigt och kostnadseffektivt val för ditt företags fordonsbehov.

Serviceavtal

Full koll på dina kostnader

Volkswagen Serviceavtal innebär att du får bra kontroll över dina servicekostnader och du vet exakt vad din Volkswagen kommer att kosta per månad. Du betalar en fast kostnad för kommande service, vilket underlättar budgetering av servicekostnader. Du ökar livslängd och andrahandsvärdet på din bil. 

Erbjudande

Kampanjer & erbjudande från Volkswagen Transportbilar

Hos Volkswagen hittar du alltid bra erbjudanden - oavsett om du vill ha en personbil som passar för hela familjen, en välutrustad transportbil till ditt företag eller prisvärd service på en nuvarande modell.