Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Vattenskotrar från Sea-Doo

Komplett vatteskoterutbud

Sea-Doo skapar glädje

Sea-Doo, ett av de mest erkända namnen inom vattensportvärlden, har sedan lång tid tillbaka varit synonymt med innovation, prestanda och spännande äventyr på vattnet. Med sitt imponerande utbud av vattenskotrar har Sea-Doo gjort det möjligt för vattensportentusiaster att utforska världens sjöar, floder och hav med stil och snabbhet. Deras vattenskotrar erbjuder kraftfulla motorer, avancerad teknik och enastående manövrerbarhet, vilket ger användarna möjlighet att njuta av allt från adrenalinfyllda race till avslappnade och familjevänliga vattenutflykter.

Med fokus på både säkerhet och komfort har Sea-Doo satt användarnas upplevelse i förarsätet. De ergonomiska sätena och intuitiva kontrollerna gör varje resa bekväm och njutbar, medan de inbyggda säkerhetsfunktionerna ger användarna trygghet på vattnet. Oavsett om du är en erfaren vattenskoteråkare som söker spänning eller en nybörjare som vill utforska vattensportens värld, är Sea-Doo den perfekta partnern för att ta ditt äventyr på vattnet till nästa nivå. Välkommen till en värld av vattensport med Sea-Doo.

Rec Lite

Produkter från Sea-Doo Rec Lite

Den lätta, lekfulla vattenskotern Rec Lite är ett mycket prisvärt sätt att börja leva Sea-Doo-livet på, med ett roligt, paket som är lätt att äga.

Rec Lite

Sea-Doo Rec Lite sortiment 2024

Can-Am Spark årsmodell 2024
2024

Spark

Pris från 106 400 kr

Spark är rolig att köra och lätt att dra med de flesta mindre bilar, designad för att maximera ditt sommarnöje på vattnet.

Can-Am Spark Trixx årsmodell 2024
2024

Spark Trixx

Pris från 134 400 kr

Med unika Spark Trixx™ är det så enkelt och kul att göra trick att du önskar att dagen aldrig ska ta slut.

Fritid

Produkter från Sea-Doo Fritid

Mångsidiga och effektiva vattenskotrar som är mycket lätta att anpassa för alla äventyr. Det perfekta sättet för hela gänget att njuta av en mängd vattenbaserade nöjen. Mängder med förvaring och lätt att utrusta för dragsporter och nöje hela dagen.

Fritid

Sea-Doo Fritid sortiment 2024

Can-Am GTI årsmodell 2024
2024

GTI

Pris från 169 900 kr

GTI-plattformens mångsidiga kapacitet vidgar din horisont på vattnet. Oavsett om din dag består av livlig körning, dragsporter, fiske eller en glidartur skapar GTI alltid en fantastisk upplevelse.

Can-Am GTI SE årsmodell 2024
2024

GTI SE

Pris från 190 900 kr

GTI SE förstärker äventyret med praktiska funktioner, komfort och ett ljudsystem som tar familjenöjet på sjön till nya platser.

Touring

Produkter från Sea-Doo Touring

Vidga din horisont. Vattenskotern Sea-Doo Touring har branschledande stabilitet tillsammans med välutrustad komfort och bekvämlighet. Det är den perfekta äventyrsskotern för 2-3 åkare hela dagen.

Touring

Sea-Doo Touring sortiment 2024

Can-Am GTX årsmodell 2024
2024

GTX

Pris från 220 900 kr

En titt på GTX och det syns att den är byggd att vara mer än en vattenskoter. Denna perfekta blandning av komfort, prestanda och rätt nivå av elegans gör det tufft att sluta köra och gå iland.

Can-Am GTX Limited årsmodell 2024
2024

GTX Limited

Pris från 316 900 kr

Överlägsen upplevelse med komforten, funktionaliteten och prestandan hos GTX Limited. Platinastandarden för lyx med matchande kraft.

Prestanda

Produkter från Sea-Doo Prestanda

Finn tävlingsinspirerade funktioner för att dominera på bojbanan, och avancerad teknik och bekvämlighet för utforskning offshore. Alla Performance-modeller har alternativ med den dynamiska Rotax-motorn för att ge en extra dos adrenalin.

Prestanda

Sea-Doo Prestanda sortiment 2024

Can-Am GTR årsmodell 2024
2024

GTR

Pris från 218 900 kr

Inspirerande kraft till ett överkomligt pris. GTR och GTR-X ökar insatsen med 300 kompressormatade hästkrafter och precisionskontroll för mer spänning vid dina dagar på sjön.

Can-Am RXT-X RS årsmodell 2024
2024

RXT-X RS

Pris från 304 900 kr

RXT-X RS kombinerar en högoktanig attityd med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper, vilket ger den perfekt offshore-prestanda.

Can-Am RXP-X RS årsmodell 2024
2024

RXP-X RS

Pris från 304 900 kr

Höjdpunkten av tävlingsprestanda för vattenskoterförare som vill tänja på de egna gränserna lika mycket som maskinens.

Dragsporter

Produkter från Sea-Doo Dragsporter

Modellerna Sea-Doo Wake och Wake Pro är särskilt byggda för dina favoritdragsporter. De är utrustade med brädhållare, vattenskidpylon och exklusiva funktioner som vattenskidläge, och är festens medelpunkt med mängder av kraft att skryta med.

Dragsporter

Sea-Doo Dragsporter sortiment 2024

Can-Am Wake årsmodell 2024
2024

Wake

Pris från 211 900 kr

Wakeboard, skidor eller skate. Vilket du än väljer är Sea-Doo Wake det lättaste sättet att njuta av dragsporter med inbyggd vattensportnöje för total spänning!

Can-Am Wake Pro årsmodell 2024
2024

Wake Pro

Pris från 226 900 kr

Wake Pro-modellen erbjuder branschens mest stabila åkning för dragsport. Med massor av kraft och extra plats för att förbereda nästa åk ger denna modell en vattensportupplevelse som ingen annan.

Sport Fishing

Produkter från Sea-Doo Sport Fishing

Sea-Doo Fish Pro är specialtillverkad för fiske och med fiskeentusiasten i åtanke, och är den vattenskoterfamilj som för dig närmare händelsernas centrum än någonsin. Den inkluderar kylboxar för din fångst, spöhållare, Garmin Fish Finder m.m.

Sport Fishing

Sea-Doo Sport Fishing modeller 2024

Can-Am FishPro Sport årsmodell 2024
2024

FishPro Sport

Pris från 253 900 kr

En kombination av spänning, mångsidighet och passion i ett heltäckande paket. Utforska platser som tidigare varit otillgängliga för traditionella fiskebåtar och upplev flexibiliteten med en av världens mest mångsidiga vattenskotrar.

Can-Am FishPro Trophy årsmodell 2024
2024

FishPro Trophy

Pris från 290 900 kr

Vattenskoterentusiaster och inbitna fiskare har drömt om FishPro Trophy med de exklusiva funktioner som verkligen förkroppsligar vad det innebär att äta, sova och andas fiske.

Äventyr

Produkter från Sea-Doo Äventyr

Om ett långdistansäventyr är det du funderar på, så är kategorin Sea-Doo Adventure den plats där du ska vara. Stabila skrov med tonvis av standardförvaring och högeffektiva motoralternativ innebär att du har gott om plats för alla nödvändigheter för en dag med utflykter till olika öar, eller till och med ett äventyr med övernattning.

Äventyr

Sea-Doo Äventyr sortiment 2024

Can-Am Explorer Pro årsmodell 2024
2024

Explorer Pro

Pris från 270 900 kr

Explorer Pro omdefinierar idén med långfärder. Noggrant designad för att skapa genialiska sätt att ta med mer utrustning, upptäcka nya vattenvägar och öppna upp miltals med nya möjligheter.

Våra samarbetspartners

Försäkring

Märkesförsäkring Can-Am & Sea-Doo. Teckna gärna vår förmånliga märkesförsäkring via Svedea. Vi hjälper så klart till med ansökan.

Vi tecknar även försäkringar hos flera försäkringsbolag.

Finansiering

Vi hjälper självklart till med finansiering. Vi samarbetar med Wasakredit och Swedbank Finans.