Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Tiki släpvagnar

Köpa släpvagn

Tiki släpvagnar

Tiki släpvagnar erbjuder två distinkta serier, varav den ena är utrustad med en bult- och nitram. Denna serie kännetecknas av modellbeteckningen som börjar med CS. Den andra modellen är varmförzinkad och har en helsvetsad ram med modellbeteckningen CP. Skillnaden mellan dem är att CS-modellen är konstruerad med delar som skärs ut i plåt, böjs, bultas och nitas samman. Å andra sidan är CP-modellen en enhetlig och helt svetsad ram med sidolämmar, som lasersvetsas och varmförzinkas som en enhet. För daglig användning av släpvagnen rekommenderar vi starkt att välja en modell med svetsad ram. För de som vill skräddarsy sin släpvagn och lägga till extra funktioner finns ett brett utbud av tillbehör tillgängliga, inklusive kåpa, kapell, lastnät, förhöjningslämmar och lås med försäkringsklassning.

Har du funderingar så tveka in på att höra av dig så hjälper vi dig att hitta rätt.

Köpa båttrailer

Tiki Båttrailer

Hos Tiki finns det en betydande möjlighet för båtägare att hitta den perfekta båttrailern för sin båt. Samtliga av Tikis båttrailers har en svetsad ram som är helförzinkad. Utbudet sträcker sig från mindre båttrailers för fiskeentusiaster till professionella tvåaxlade båttrailers som passar båtar upp till 10 meter. Många av de större modellerna är utrustade med bromssystem, Easy-flip vattentäta och uppfällbara LED-ljus, samt ett vattentätt kabelsystem. Sidostöd, kölrullar, vinschtorn och klykor är noga utvalda för att vara så mångsidiga som möjligt. Detta gör Tiki Trailers mycket bekväma för båtägare att använda. Naturligtvis finns det undantag där dessa modeller kanske inte passar din båt. Vi har redan utvecklat flera lösningar och står gärna till tjänst med specialanpassade alternativ.

Vi hjälper dig om du har frågor eller funderingar.

Köpa bilsläp

Tiki bilsläp

Tikis bilsläp är i första hand konstruerade för att effektivt transportera fordon men fungerar också utmärkt som lastvagnar. Samtliga bilsläp är varmförzinkade och har en svetsad ram för ökad hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Utdragbara ramper ingår som standardutrustning för att underlätta in- och urlastning av fordon eller last. Med fokus på mångsidighet och pålitlighet är Tikis bilsläp det perfekta valet för alla dina transportbehov.

Köpa båtvagn

Tiki båtvagnar

Tikis båtvagnar utmärks av en robust och kraftigt svetsad ram, helt utan fjädring, bromsar eller fendrar. Dessa båtvagnar utgör en enkel och kostnadseffektiv lösning för att smidigt transportera en båt inom ett begränsat område, såsom en hamn. Det är viktigt att notera att båtvagnen inte är avsedd för användning på allmänna vägar och är specifikt designad för inneslutna områden.

Köpa jetskitrailer

Tiki Jetskitrailer

Vår förbättrade jetskitrailer är utrustad med LED-ljus både fram och bak, komplett med vattentäta kablar för ökad hållbarhet. Vinschen är lättjusterbar i höjdled, vilket gör det enkelt för dig att anpassa din jetski till jetskitrailern på ett smidigt sätt.

Köpa entreprenadsläp

Tiki entreprenadsläp

Tiki presenterar ett omfattande sortiment av entreprenadsläp, som i första hand är avsedda för professionellt bruk. Vårt utbud inkluderar entreprenadsläp som är idealiska för användning med mindre traktorer, grävmaskiner, kabelrullar och reklamvagnar. Oavsett ditt specifika behov inom entreprenadsektorn, har vi en mångsidig lösning som kan möta dina krav.

Köpa skåpsläp

Tiki skåpsläp

Skåpsläpen från Tiki är skapade för att säkert transportera gods som kräver extra skydd och kan även fungera som ett mobilt försäljningsställe för ditt företag. Konstruerade med omsorg, bildar taket och väggarna av dessa skåpsläp en väderbeständig enhet med extremt lågt vindmotstånd. Bakluckan är designad för att kunna öppnas i två riktningar, antingen åt vänster eller nedåt. För att underlätta smidig nedåtgående öppning är skåpsläpet utrustat med gasstötdämpare. Välj mellan modeller med eller utan sidodörr, där sidodörren möjliggör enkel lastning och tillgång från framsidan.

Köpa plattformssläp

Tiki plattformssläp

Tikis plattformssläp utgör det optimala valet för dig om du behöver lasta gods från sidan eller om sidolämmarna på släpet känns mer besvärliga än funktionella. Våra plattformssläp är konstruerade med aluminiumlämmar, och samtliga sidor på släpet kan enkelt tas bort. Även hörn- och sidostolpar är avtagbara. Under flaket finns utrymme för att montera ramper, vilket gör det enkelt att köra eller rulla upp gods på släpet.

Köpa byggvagn

Tiki rastvagnar

Tikis bygg-/kontorsvagnar är speciellt utformade för mångsidig och praktisk användning, särskilt på byggarbetsplatser eller andra platser där behovet av ett mobilt kontor eller bostadsyta är påtagligt. Dessa rastvagnar finns i två storlekar, antingen 3 eller 4 meter. Väggarna och taket är tillverkade av XPS-värmeisolerat glasfiberlaminat, vilket gör rastvagnen väderbeständig. För extra säkerhet har rastvagnen laminerat härdat glasfönster. För ytterligare bekvämlighet och flexibilitet finns det skydd som kan dras ner för fönstret för insynsskydd eller för att minska solinsläppet. Tikis rastvagn skapar en bekväm och praktisk arbetsplats och är utrustad med LED-belysning, bord och sittplatser.