Stenskott & vindrutekampanj - Till kampanj

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter, tillval och finansieringslösningar, både i hallen samt via telefon och mail.

Aktivt prospektera marknaden och boka upp säljmöten via telefon.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av företagsförsäljning är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper

Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team, med personal som brinner för Kia – Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Arbete med Kia – ett av branschens snabbast växande bilmärken

  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

  • Bra personalförmåner

  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön

Jobbtyp: Heltid

Arbetstider:

  • Helgarbete förekommer (2 helger/mån)

  • Måndag till fredag

Arbetsort: Oskarshamn

Om företaget

Bilkompanigruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare, och med anläggningar i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn representerar vi varumärken som Volkswagen, Audi, Skoda, Kia, Peugeot och Opel. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompanigruppen!

Ansök idag

Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev till Platschef Thomas Jörnling thomas.jornling@bilkompani.se  

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!