REKOND & BILVÅRD

Din bil förtjänar kärlek

På vår anläggning Bilkompani Norra i Kalmar har vi utrustning och personal som kan få din bil att skina som att den vore ny igen. Våra olika bilvårds- och rekondprogram är framtagna i olika nivåer för att du ska hitta något som passar för just din bil.

Bilvård Brons

Utvändigt: Biltvätt med avfettning, schamponering, fälgrengöring och torkning med sämskskinn.

Invändigt: Lättare dammsugning av kupé och bagageutrymme (ingen borttagning utav hundhår). Rengöring av dörrkarmar, paneler och invändig fönsterputs.

Pris från 999 kr
Priset avser endast personbil.

Bilvård Silver

Utvändigt: Biltvätt med avfettning, schamponering, fälgrengöring och torkning med sämskskinn. Utvändig polering och vaxning samt rengöring av dörrgångar och putsning av alla fönster.

Pris från 2 650 kr
Priset avser endast personbil.

Bilvård Guld

Invändigt: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.

Utvändigt: Avfettning, handtvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering och vaxning.

Pris från 3 650 kr
Priset avser endast personbil.

Kontakt

Är du intresserad av rekond av din bil skicka meddelande i formuläret så ringer vi upp och hjälper dig boka. Vill du heller ringa och boka så går det bra.

Telefon: 0480-42 50 30
Mail: rekond@bilkompani.se

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer