Europcar i Kalmar

Vi har rätt hyrbil för dig!

Kontakta oss på 0480-13750 så berättar vi gärna mer eller gå in på vår hemsida för att boka din bil www.europcar.se

Vår ambition är att du som kund ska få en bil av högsta klass som tar dig från punkt A till B. Med våra 135 stationer runt om i Sverige går det självklart bra att hämta här och lämna där. Vi brinner för en personlig service där allt ska vara smidigt och glädjen är en självklarhet i vår vardag.

Kom in till oss på Bilkompani Kalmar, vi finns i bilhallen för nya Volkswagen!

Vi finns dessutom på KalmarÖland Airport och Kalmar centralstation vid förfrågningar och förbokningar.

Försäkring

Är din bil på verkstaden och du har en hyrbilsförsäkring? Tala då om detta för din skadehandläggare så hjälper de dig gärna att boka en hyrbil direkt hos oss. (Detta gäller kunder hos Bilkompani Kalmar). Boka annars själv med oss per telefon: 0480-13750

Självklart levererar vi ut hyrbilen till den verkstaden du har lämnat in din bil på inom Kalmar tätort.

Vid försäkringsärende tar vi en deposition på 1500 kr vid uthämtning av din hyrbil. (Detta gäller inte om ni är ett företag som har avtal hos oss).

Vill ni bli avtalskund? Se under Företag

Företag

Vi har avtal med många av Kalmars, Sveriges och Europas ledande företag.

Är ni inte ett av dessa företag idag men är intresserad av att bli? Kontakta Olof Swanberg för mer information och prisförslag. Vi utformar ett avtal efter ert behov som företag.

Inom Kalmar tätort levererar och hämtar vi hyrbilarna på ditt företag under vardagar mellan 08.00 – 16.00 kostnadsfritt vid förbokningar.

”Hyrbilen ger dig full flexibilitet. Vårt miljöarbete började på allvar 1998 som en fortsättning på vårt kvalitetsarbete, och ledde fram till ISO 14001-certifiering 1999. Sedan dess har miljöarbetet  blivit en naturlig del av vår verksamhet.”

Idrottsföreningar

Vi stödjer Kalmars idrottsföreningar och har specialpriser på uthyrningar av personbilar och minibussar till idrottsföreningar i Kalmar Län. Utformningen gör vi efter ert behov.

Kontakta Olof Swanberg för mer information och prisförfrågningar.

Garantier

Biluthyrning med garanti. Det är snabbt & enkelt att hyra bil hos oss. I allt vi gör tänker vi på att det ska vara smidigt för dig när du hyr bil av oss. Våra unika garantier ger dig snabba lösningar om någonting händer på vägen. Genom vårt kvalitetscertifierade verksamhetssystem kan lova att de gäller i hela Sverige.

45 minuter: Om någonting händer på vägen, lovar vi att presentera en lösning inom 45 minuter från det att du tar kontakt med oss. En lösning ska i första hand vara en ny hyrbil. Andra alternativ kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Tar det längre tid än 45 minuter att ordna en lösning bjuder vi på ett hyresdygn.

Öppettider

Måndag – Fredag: 07.00 – 17.00 
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Besöksadress

Södra vägen 72
392 45, Kalmar

Europcar

Olof Juneling Swanberg

Olof Juneling Swanberg

Stationschef Europcar
0480-137 50
Filip<br />Lundin

Filip
Lundin

Europcar
0480-137 50

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer