Volkswagen Tjänstebil

Volkswagen är ett av Sveriges mest populära varumärken på tjänstebilsmarknaden. Våra bilar håller hög kvalitet vilket ger förmånligt ägande för företaget såväl som intressanta förutsättningar för tjänstebilsföraren.

Volkswagen Leasing

Volkswagen Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill. Leasing löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar, kapital som ägarna förväntar sig en avkastning på. Inget krav på särskild leasingavgift (handpenning).

Volkswagen Försäkring

  • Du får en helt ny Volkswagen eller 120% av marknadsvärdet om din bil blir totalskadad
  • 3.000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti
  • Maskinskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp till 15.000 mil
  • Ingen självrisk vid stöld i bilen med fabriksmonterat originallarm
  • Ingen maxgräns för däck och fälgar gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning
  • Rabatterad försäkring när du finansierar bilen med Volkswagen Financial Services

 

Volkswagen Försäkring kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Volkswagen Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.

Volkswagen Serviceavtal

Enkel kontroll på kostnaderna för service.

  • Fast månadskostnad för ditt serviceavtal under hela avtalstiden
  • Din bil repareras med Volkswagen Originaldelar och uppdateras alltid med den senaste programvaran
  • Förlängd Volkswagen MobilitetsGaranti
  • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil

Volkswagen Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Volkswagen Försäkring – allt på en faktura och betalning per månad.

Volkswagen Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om din Volkswagen skulle bli akut okörbar, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver.

MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla Volkswagenmodeller från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/Long Life Service på en auktoriserad VW-verkstad. Garantin ingår också i Volkswagen Serviceavtal.

Om oturen skulle vara framme när du behöver hjälp med din Volkswagen ringer du 020-66 55 00 inom Sverige eller +46 771-66 55 00 från övriga Europa för att få assistans dygnet runt. Direkt på plats får du hjälp med enklare reparationer såsom säkringar, generatorremmar, slangklämmor mm. Får du punktering så får du hjälp med att skifta till reservdäcket eller att använda bilens däcklagningssats.

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer