Smartare bilservice

Bosch bilservice

Nu med bredare service

Bilservice för alla bilmärken

Bilkompani Norra har länge varit duktiga på märkesservice och reparationer för de bilmärken vi representerat och sålt. Men vi har samtidigt känt oss begränsade att inte kunna erbjuda samma servicetänkande och kundbemötande till alla bilägare i Kalmar. Det har besvärat oss lite. Tills nu.
Alltså, om man då är, om än så bara lite, imponerad av tysk ingenjörskonst är valet av samarbetspartner enkelt; Bosch Bilservice. Här är allt tyskt, på det torra och trygga sättet som man trots allt vill ha när det handlar om ens bil. Kvalitet i utförande, bred och djup kunskap. Och noggrannhet med reservdelar så att din bil fortsätter vara i originalskick och som när du köpte den. Helt enkelt ordning och reda på allt som har med bilen att göra och ifylld servicebok såklart. 

För dig som är kund hos oss på Bilkompani Norra innebär det egentligen ingen större förändring för vi kommer kunna ge dig och din bil samma märkesservice  och omsorgsfulla reparationer som förut.  Glasverkstad och däckservice, reservdelar. Allt precis som vanligt….

…men skulle du ha en bil till i hushållet, vilken som helst, kan du som sagt från och med nu unna din japanska, italienska, svenska, koreanska, franska eller vad det nu kan vara för bil, en rejäl tysk bilservice med Kalmaritisk touch. Bra va?

På Engelska vägen kommer vi också samla våra begagnade bilar.

Willkommen.

Boka din service på 0480-42 50 30 eller via formuläret nedan.
 
Bosch Bilservice- Troligen den mest tyska bilservicen på hela Engelska vägen. Alltid med prisgaranti.

Kom i kontakt

Bilkompani Norra
Engelska vägen 2
393 56 Kalmar

0480-42 50 30

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer