Lediga tjänster

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Har du erfarenheter från verkstadsarbete, bilplåtslageri eller liknande så vill vi förstås ha ditt CV.
Mejla till jobb@bilkompani.se

Varmt välkommen!


BILFÖRSÄLJARE

Vi söker nu en ny säljare till vår anläggning i Oskarshamn.

Om tjänsten

Bilkompanigruppen är mitt uppe i en spännande utvecklingsfas och söker nu medarbetare till våra anläggning i Oskarshamn. Vi söker dig som är engagerad, positiv och nyfiken på vad framtiden har att erbjuda.

På Bilkompani har vi kunden i fokus och jobbar alltid för att bli bättre. Vi vill inte vara den alldagliga bilhandlaren, tvärt om, vi vill att kunderna skall känna skillnad när dem kommer till oss. 


Säljare på Bilkompani

Som säljare på Bilkompani kommer du jobba med både nya och begagnade bilar där. I Oskarshamn är vi återförsäljare av KIA när det gäller nybil.
Vi är stolta över våra varumärken och det vi söker är ännu en ambassadör för dessa. Du kommer även köpa och byta in bilar med stöd från organisationen. 


Vi söker dig som
Är bilintresserad, positiv, intresserad av mötet med människor, nyfiken och innovativ. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande men behöver inte vara avgörande. Vi letar efter en person som har drivet, och som ger det lilla extra. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är kunnig, tydlig och ärlig, så att kunderna kan känna sig trygga i sina val.

Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
Ett härligt gäng med kompetenta kollegor som jobbar i en trevlig och motiverande arbetsmiljö. Din närmaste chef coachar och utbildar dig dagligen för att du skall nå dina mål. I och med att Bilkompani hela tiden förändras mot det bättre finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om Bilkompanigruppen
Bilkompanigruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare, och med anläggningar i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn representerar vi varumärken som Volkswagen, Audi, Skoda, Kia, Peugeot och Opel. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompanigruppen!

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetsort: Oskarshamn

Omfattning: Heltid

Ansökan Är det dig vi söker? Vad väntar du på?! 

Skicka ditt CV och en kort presentation till thomas.jornling@bilkompani.se

När får du svar? 

Anställningar sker löpande och utan tidsbegränsning. 

Vi ser fram emot din ansökan!


2st Personbilsmekaniker

Bilkompani Oskarshamn söker 2 personbilsmekaniker för omgående anställning.
Du tycker precis som vi att det är viktigt att inte bara infria kundens förväntningar, utan att överträffa dom. Du gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och du ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra.

Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av en god kundrelation och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.
Intervjuer sker löpande och anställning sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Kvalifikationer

• Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
• Ordningssinne
• God datorvana
• Fordonsteknisk utbildning
• Goda kunskaper i engelska
• Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker
• B-körkort

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Thomas Jörnling, platschef Bilkompani Oskarshamn.
Tele 0491-768 225
Thomas.Jornling@bilkompani.se