LÅNA VÅRA FÖRENINGSBUSSAR GRATIS!

Som stolta sponsorer till föreningar i Oskarshamn ställer vi en VW transporter till ert förfogande.

Bilen är ofta en oerhört viktig pusselbit för att vardagen för en förening ska fungera. Ibland en förutsättning. Skjutsa hockeyungdomar till bortamatch med bilen full av trunkar. Tidig morgon med bagage fullt av bångstyriga bollnät ovanpå vattenflaskor och matchställ. Vi vet hur det kan vara.

Därför vill vi på Bilkompani erbjuda dig att låna en Föreningsbuss av oss. Utan kostnad, hakar och utan krångel. Du står bara för drivmedlet. Vi står för transporten. Så nu kan du som engagerar dig i olika föreningar, som ledare, tränare eller outtröttlig förälder pusta ut lite och fokusera på matchen istället.

Regler: I dagsläget har vi en buss i Oskarshamn till ert förfogande. Bussarna lånas ut fulltankade och lämnas tillbaka fulltankade. Bussarna får endast köras inom Sverige. En buss tar 8 personer plus förare, sammanlagt 9 platser. Vid lån av buss skall alltid ett lagfoto skickas till oss för att delas på sociala medier.

Vid hämtning kan självriskeliminering läggas till för 170:-/ per dygn. Om skada sker utan eliminering tillkommer en självrisk på 10.750kr. Självriskeliminering kan ej läggas till i efterhand. Vid utlåning är bussarna alltid fulltankade, det skall de även vara vid återlämning. Vid återlämning ska även eventuellt skräp vara urplockat från bussen. I gengäld av kostnadsfri utlåning, önskar vi en bild på ert lag vid bussen – som vi kommer att använda till vårat föreningscollage och till våra sociala medier. Viktigt här att ni har godkännande från föräldrar till barn under 18.

Ett lag kan ha max två bokningar, när laget har nyttjat dessa två bokningar så kan de göra två nya bokningar.

”Vi är med dig” är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för olika aktiviteter och erbjudanden som hjälper dig i vardagen. Föreningsbussen är bara det första och ett av många.*Drivmedel bekostas av föraren.