Servicerådgivare VW Team Transportbilar

Kalmar Södra

Företagsbeskrivning

Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil.

Jobbeskrivning

På Bilkompani Kalmar AB jobbar mer än 100 personer i dagsläget. Här blir du en del av ett sammansvetsat verkstadsteam om 10 personer. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!

Vi erbjuder intern utbildning såväl som VW Transportbilar´s egna utbildningar och möjlighet till individuell vidareutbildning.

Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega på Bilkompani!

Arbetsbeskrivning

I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot våra kunder är nyckelordet.

Formella krav:

  • God administrativ förmåga/God datorvana
  • Teknisk förståelse
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet från service och bilbranschen
  • Arbetat med systemen: Automaster, Elsa och ETKA.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösningsorienterat sätt. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd på vad kunden har för behov, håller alltid vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsentrén – till att den kliver ut. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tillför energi och positivism till ditt team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Arbetsort: Kalmar

Omfattning: Heltid 8-17 / 7-16

Skicka din ansökan snarast, dock senast 30/7 

Rekryteringen sker fortlöpande och kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Jobbtyp: Heltid, Tillsvidare

Magnus.lonnemyr@bilkompani.se 

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer