Företagsförsäljare Bilkompani

Kalmar Södra

Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och trivs med att söka upp nya kunder samt vårda de befintliga? Är du en duktig kommunikatör som med stort engagemang delar vår målsättning att bli Kalmars bästa leverantör av helhetslösningar för företag och dess bilpark? Då är det kanske dig vi söker! 

Vi söker en Företagsförsäljare som vill skapa och utveckla relationer med företagskunder där lösningsorinterad och kundorienterad är våra största ledord. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Företagsförsäljare skapar och utvecklar du relationer med våra företagskunder. Du ingår i vår företagsgrupp där ni tillsammans strävar efter såväl gemensamma som individuella mål. I din roll kommer du att arbeta proaktivt med dina kunder, du bokar kundmöten, håller företagspresentationer och guidar kunden genom hela köpprocessen. Genom din kunskap och ditt förtroendeingivande samt positiva bemötande skapar du goda och långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Vi vill att du som söker denna tjänst ska ha dokumenterad erfarenhet av försäljning mot företag, vana att jobba med uppsökande försäljning och förståelse för rollen som KAM-säljare. Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav, god vana i alla Office program samt kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du också har någon form av ekonomisk utbildning och jobbat med bilar innan.
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Företagsförsäljare på Bilkompani måste du ha ett intresse för försäljning och service där du alltid har kunden i fokus. Din viktigaste förmåga är att kunna skapa förtroende och att du alltid har ett professionellt och trevligt bemötande. Du har ett stort driv och är resultatorienterad samt trivs med att söka upp nya kunder, samtidigt som du arbetar för att skapa långsiktiga kundrelationer. Bilkompani kommer värdesätta dina personliga egenskaper högt och att du förstår värdet av bra teamwork. Vi tror att du redan nu har ett brett, kvalitativt och väl inarbetat kontaktnät.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är på heltid med placering i Kalmar. Vid eventuelle frågor kontakta Henrik Larsson Chef Företagsförsäljningen 0727-084025, henrik.larsson@bilkompani.se 

För att söka tjänsten och för eventuella frågor, skicka ditt CV till henrik.larsson@bilkompani.se


Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer