Diagnostekniker Audi

Kalmar Södra

Vi söker nu en Diagnostekniker till Audi på vår anläggning på Södra vägen i Kalmar.


Om företaget

På Bilkompani Kalmar AB jobbar mer än 100 personer i dagsläget. Här blir du en del av ett sammansvetsat verkstadsteam om 8 personer. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!

Vi erbjuder intern utbildning såväl som Audis egna utbildningar och möjlighet till individuell vidareutbildning.

Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega på Bilkompani! 

Arbetsbeskrivning

I rollen som diagnostekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt diagnostisera bilar med fel. Du hanterar arbetsordrar enligt standards och hanterar garantiärenden enligt gällande rutiner.
Vi använder Servicecam som ett verktyg för att dokumentera kundens bil och eventuella reparationsbehov. Detta innebär att du har kundkontakt och ser till att kunden får tydlig och korrekt information.

Formella krav

  • Gymnasieutbildning med fordonsteknisk bakgrund.
  • Minst 5års erfarenhet som tekniker inom området
  • Körkort B.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom bilverkstad och felsökning. 
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi tror att du har en känsla för kundservice, är strukturerad och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Tidigare erfarenhet utav ETKA, ELSA samt Automaster är meriterande. 

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd på vad kunden har för behov, håller alltid vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren – till att den kliver ut.

Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tillför energi och positivism till ditt team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön 

Arbetsort: Kalmar

Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten?

Då är du välkommen att skicka din ansökan till Kristoffer.lofstedt@bilkompani.se .

Märk din ansökan med ”Diagnostekniker”.  Frågor kan skickas till samma adress.