Däckskiftare

Kalmar Norra

Däckskiftare till Bilkompani Kalmar Norra

Om företaget

Bilkompani Kalmar AB ingår i Bilkompani Gruppen, som består av 2st anläggningar i Kalmar, en i Karlskrona och en i Oskarshamn. Bilkompani på Södra Vägen i Kalmar är auktoriserade att utföra service och reparationer på VW, Skoda, Audi och VW Transportbilar. På våra andra anläggningar jobbar vi med KIA, Peugeot, Opel med flera. Hos Bilkompani Kalmar AB jobbar mer än 100 personer i dagsläget. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar hållbart och koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Inför vinterns däcksäsong söker vi 4st däckskiftare till Bilkompani Norras anläggning i Kalmar. 
Där kan just du få chansen att vara med och bidra till säkerheten på vägarna i en av landets mest moderna bil- och däckverkstad. 
Vi söker dig som ser möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstad. Kanske har du ett stort bilintresse, är händig, duktig på montering och fordon och vill nu få möjligheten att utvecklas inom branschen.
Som däckskiftare arbetar du med hela processen från att skifta, tvätta, lagerhantera däck, till att lägga in och hämta däcken i vårt däckhotell.
Förutom att du lär dig mycket om däckservice kommer du även lära dig att arbeta i ett team där samarbete är viktigt för att kunna leverera bästa servicen till våra kunder. 

För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja och kunna arbeta fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningen. 

Formella krav

• Du ska ha fyllt 18 år.

• Körkort

• Stresstålig

• Tidigare erfarenhet är meriterande

Tjänstens detaljer:

  • Placering: Bilkompani Norra, Engelska vägen Kalmar
  • Anställningsform: Heltid, med schemalagt arbete på vardagar
  • Tillträde: 2023-11-01, möjlighet till förlängning
  • Sista ansökningsdatum: 6 oktober

Tjänsten tillsätts löpande.

Skicka din ansökan linus.moberg@bilkompani.se

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer