Biluthyrare Europcar Kalmar

Kalmar Södra

Vi söker nu en Biluthyrare till vår station på Södra vägen i Kalmar.

Är du en serviceinriktad person och vill jobba i en internationell miljö? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!
Om Europcar
Mobilitet ligger i tiden och fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 500 stationer och 195 000 bilar i 150 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb!

Arbetsbeskrivning

Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera joursamtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. I tjänsten ingår även leverans och klarställning av bilar. Arbetstiden är schemalagd enligt stationens öppettider, helgarbete kan förekomma.

Formella krav

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
  • Avslutat 3-årigt gymnasium.
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon.
  • Goda kunskaper i MS Office-paketet.
  • B-körkort

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker gillar högt tempo och service! Du är van vid kundkontakt och gör gärna det lilla extra för att kunden ska känna sig sedd och hörd. Du motiveras av att jobba mot uppsatta mål och tillför energi och positivism till ditt team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Arbetsort: Kalmar
Omfattning: Heltid, provanställning 6 mån
Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till Marcus.Rohl.kalmar@europcar.se.

Sista ansökningsdag 6:e december. Märk din ansökan med ”Medarbetare Europcar”. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan.
Frågor om tjänsten besvaras av Marcus Röhl, Stationschef på 0480-480082.