Bilskadereparatör

Kalmar Södra

Vi söker nu en medarbetare till vår anläggning på Södra Vägen i Kalmar.

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av vårt prisvinnande skadeverkstadsteam (Årets Skadeverkstad i Sverige 2019).

Om företaget
Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet!Bilkompani är i en expansiv fas och vi har nyligen öppnat vår andra anläggning i Kalmar. Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen!

 Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Kvalifikationer
Du har en relevant yrkesutbildning och gärna ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador, och att slutresultat vid montering sker med tydlig/perfekt passform och kvalité. B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper
Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Lön: Fast månadslön
Arbetsort: Kalmar
Omfattning: Heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till magnus.andersson@bilkompani.se senast den 2021-10-30. Märk din ansökan med ”Bilskadereparatör Bilkompani”.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Andersson, skadechef Kalmar Norra, på telefon 076-891 15 45.