Mitsubishi hos Bilkompani Karlskrona

Mitsubishis personbilar började säljas i Sverige 1981. I dag säljs företagets bilar i Sverige via MMC Bilar Sverige AB, som ägs av SC Motors Sweden AB och är ett dotterbolag till Sumitomo Corporation. Mitsubishis svenska huvudkontor ligger i Upplands Väsby, Stockholm. Generalagenten MMC Bilar Sverige AB har  anställda och ett 30-tal anställda, ett nätverk av 75 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige.

För Mitsubishi har körglädje alltid varit viktigt, vart du än är på väg, på alla slags underlag och under alla klimatförhållanden. Att kunna röra sig smidigt och obehindrat i stadsmiljö för att i nästa stund ge sig ut och upptäcka naturen och samtidigt hela tiden ha samma höga prestanda, kvalité, säkerhet och låga miljöpåverkan ska vara en självklarhet. Flera av Mitsubishis bilmodeller har en naturlig närvaro både på och utanför vägen.

Mitsubishi vill att varje generation ska få njuta av den frihet som bilen ger med så liten miljöpåverkan som möjligt. Konkret innebär det ett ständigt arbete med att minska CO2 utsläppen i befintliga bilmodeller och utveckla tekniken i framtidens elbilar. 2012 hade Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid (PHEV) världspremiär på motormässan i Paris, 2013 lanserades den i Sverige och året efter blev bilen världens mest sålda plug-in hybrid, en position den sedan hållt i flera år.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell för dina behov.

Bygg din Mitsubishi här Bilar i lager