BILFÖRSÄLJARE

Vi söker nu en ny medarbetare till våra anläggningar i Kalmar.

Om tjänsten

Bilkompanigruppen är mitt uppe i en spännande utvecklingsfas och söker nu säljare till våra anläggningar i Kalmar. Vi söker dig som är engagerad, positiv och nyfiken på vad framtiden har att erbjuda. 

På Bilkompani har vi kunden i fokus och jobbar alltid för att bli bättre. Vi vill inte vara den alldagliga bilhandlaren, tvärt om, vi vill att kunderna skall känna skillnad när dem kommer till oss. 


Säljare på Bilkompani

Som säljare på Bilkompani kommer du jobba med både nya och begagnade bilar. Vi är stolta över våra varumärken och det vi söker är ännu en ambassadör för dessa. Du kommer även köpa och byta in bilar med stöd från organisationen. 


Vi söker dig som
Är bilintresserad, positiv, intresserad av mötet med människor, nyfiken och innovativ. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande men behöver inte vara avgörande. Vi letar efter en person som har drivet, och som ger det lilla extra. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är kunnig, tydlig och ärlig, så att kunderna kan känna sig trygga i sina val.

Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
Ett härligt gäng med kompetenta kollegor som jobbar i en trevlig och motiverande arbetsmiljö. Din närmaste chef coachar och utbildar dig dagligen för att du skall nå dina mål. I och med att Bilkompani hela tiden förändras mot det bättre finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Om BilkompanigruppenBilkompanigruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare, och med anläggningar i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn representerar vi varumärken som Volkswagen, Audi, Skoda, Kia, Peugeot och Opel. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Vi ser fram emot att kanske du blir vår nästa kollega i Bilkompanigruppen!

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön + provision

Arbetsort: Kalmar

Omfattning: Heltid

AnsökanÄr det dig vi söker? Vad väntar du på?! 

Skicka ditt CV och en kort presentation till cane.soderstrom@bilkompani.se

När får du svar? 

Anställningar sker löpande och utan tidsbegränsning. 

Vi ser fram emot din ansökan!


Personbilsmekaniker

Vill du vara med på vår framgångsresa? Vill du arbeta på en verkstad där vi tror på framtiden, våra medarbetare, lönsamhet och kundnöjdhet? Vi är väldigt stolta över våra fina varumärken och behöver nu ännu en ambassadör till teamet. 

Om jobbet

Vår Personbilsverkstad på Engelska Vägen i Kalmar består av 6st mekaniker. 

Som mekaniker i vår verkstad kommer du att arbeta med alla våra varumärken. Hos oss har du chansen att specialisera dig på just det som du är bäst på. Våra varumärken är just nu i en spännande förändring som gör att du kommer få en rolig och lärorik resa tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid vår kundnöjdhet och att våra kunder ska få känslan av kvalité, kommunikation och engagemang. Personbilsverkstaden har inte öppet på kvällar eller helger.

Dina Primära Arbetsuppgifter kommer att vara:         
– Felsökning med mätinstrument        
– Service och reparation av personbilar     
– Utveckling och utbildning inom våra fordon och verkstadsprocesser·         
– Samarbeta med dina kollegor

Om Dig

Du har fordonsteknisk utbildning och helst några års erfarenhet av arbete med personbilar. Meriterande är om du tidigare arbetat med fordon från något av våra egna märken eller på en auktoriserad verkstad.

Som person är du noggrann och ambitiös. Du drivs av att skapa nöjda kunder och lägger stor vikt i kvalitén på ditt arbete. Du vill lära dig mer och ser fram emot att ta ett kliv i din utveckling som Mekaniker. I verkstaden har vi en fantastisk gemenskap och vi gillar att ha kul på jobbet.

Om Oss

Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Bilkompani är i en expansiv fas och vi har nyligen öppnat vår andra anläggning på Engelska vägen 2 i Kalmar. Vi ser fram emot att du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen!

Mer info
Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sofie Gustafsson på tel 0480-48 00 04 eller via mail Sofie.Gustafsson@bilkompani.se

Ansök nu! Bilkompani – Vi är med dig!


Spontanansökan karosserireparatör

Har du ett brinnande intresse för bilar, och en relevant yrkesutbildning med ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss.
Vi är ett prisvinnande skadeverkstadsteam ( Årets skadeverkstad 2019 )

Mail: magnus.andersson@bilkompani.se


Spontanansökan Biltekniker

Har du ett brinnande intresse för bilar, och en relevant yrkesutbildning med ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss.

Mail: Mikael.Haeggblom@bilkompani.se