BILSKADEREPERATÖR

Vi söker nu en medarbetare till en av Sveriges finaste och modernaste anläggning på Bilkompani Norra, Engelska vägen! En helt nybyggd skadeverkstad med allt du kan tänka dig.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar. Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen.

Kvalifikationer:
Du har en relevant yrkesutbildning och gärna ett antal års dokumenterad arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med stora skador, och att slutresultat vid montering sker med tydlig/perfekt passform och kvalité. B-körkort är ett krav  

Personliga egenskaper:
Du ska ha stort tekniskt intresse och du inser vikten av att vara socialt utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet.

Tillträde: 
Snarast, enligt överenskommelse 

Lön: Fast månadslön 
Arbetsort: Kalmar
Omfattning: Heltid 

Vill du söka tjänsten? 

Då är du välkommen att skicka din ansökan till magnus.andersson@bilkompani.se senast den 2021-05-31. Märk din ansökan med ”Bilskadereparatör Bilkompani”.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Andersson, koncernskadechef på telefon 076-891 15 45.

Personbilsmekaniker

Vill du vara med på vår framgångsresa? Vill du arbeta på en verkstad där vi tror på framtiden, våra medarbetare, lönsamhet och kundnöjdhet? Vi är väldigt stolta över våra fina varumärken och behöver nu ännu en ambassadör till teamet. 

Om jobbet

Vår Personbilsverkstad på Engelska Vägen i Kalmar består av 6st mekaniker. 

Som mekaniker i vår verkstad kommer du att arbeta med alla våra varumärken. Hos oss har du chansen att specialisera dig på just det som du är bäst på. Våra varumärken är just nu i en spännande förändring som gör att du kommer få en rolig och lärorik resa tillsammans med oss.

Vi lägger stor vikt vid vår kundnöjdhet och att våra kunder ska få känslan av kvalité, kommunikation och engagemang. Personbilsverkstaden har inte öppet på kvällar eller helger.

Dina Primära Arbetsuppgifter kommer att vara:         
– Felsökning med mätinstrument        
– Service och reparation av personbilar     
– Utveckling och utbildning inom våra fordon och verkstadsprocesser·         
– Samarbeta med dina kollegor

Om Dig

Du har fordonsteknisk utbildning och helst några års erfarenhet av arbete med personbilar. Meriterande är om du tidigare arbetat med fordon från något av våra egna märken eller på en auktoriserad verkstad.

Som person är du noggrann och ambitiös. Du drivs av att skapa nöjda kunder och lägger stor vikt i kvalitén på ditt arbete. Du vill lära dig mer och ser fram emot att ta ett kliv i din utveckling som Mekaniker. I verkstaden har vi en fantastisk gemenskap och vi gillar att ha kul på jobbet.

Om Oss

Bilkompani-gruppen består idag av ca. 150 kompetenta medarbetare. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi jobbar koncentrerat, men är måna om att alltid ha väldigt roligt på jobbet! Bilkompani är i en expansiv fas och vi har nyligen öppnat vår andra anläggning på Engelska vägen 2 i Kalmar. Vi ser fram emot att du blir vår nästa kollega i Bilkompani-gruppen!

Mer info
Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikael Haeggblom på tel 0480-480084 eller via mail mikael.haeggblom@bilkompani.se

Ansök nu! Bilkompani – Vi är med dig!


Spontanansökan karosserireparatör

Har du ett brinnande intresse för bilar, och en relevant yrkesutbildning med ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss.
Vi är ett prisvinnande skadeverkstadsteam ( Årets skadeverkstad 2019 )

Mail: magnus.andersson@bilkompani.se


Spontanansökan Biltekniker

Har du ett brinnande intresse för bilar, och en relevant yrkesutbildning med ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss.

Mail: Mikael.Haeggblom@bilkompani.se