Fyrhjulingar / ATV FRÅN Can-Am

VI Kan CAN-am

Din återförsäljare av Can-Am

Vi har glädjen att meddela att Bilkompani Oskarshamn har blivit en stolt återförsäljare av Can-Am terrängfordon. Detta partnerskap öppnar upp för en spännande värld av äventyr och pålitlighet för våra kunder i Oskarshamn och dess omgivningar. Med Can-Am’s imponerande utbud av fyrhjulingar och UTVs kommer våra kunder att kunna utforska och uppleva terrängkörning på en ny nivå. Oavsett om du är intresserad av adrenalinfyllda trailkörningar eller behöver ett pålitligt arbetsfordon för dina yrkesbehov, ser vi fram emot att erbjuda dig Can-Am’s banbrytande teknologi och kvalitet genom Bilkompani Oskarshamn. Välkommen till en värld av äventyr på hjul!

KOMPLETT ATV-, SSV- & UTV-UTBUD

CAM-AM GÖR LIVET ROLIGARE

Can-Am Offroad är en ledande aktör inom terrängfordonsindustrin och är känd för sina imponerande fyrhjulingar/ATVs och UTVs (Utility Terrain Vehicles). Deras fordon är konstruerade för att hantera de mest krävande terrängerna och har en lång historia av innovation och kvalitet. Med kraftfulla motorer, överlägsen fjädring och avancerade funktioner är Can-Am Offroad fordon pålitliga partner för äventyrsentusiaster och yrkesverksamma över hela världen.

Can-Am Offroad erbjuder en mångsidig produktlinje som inkluderar allt från sportiga fyrhjulingar för extrema terrängutmaningar till robusta UTVs som är idealiska för jordbruk, skogsbruk eller arbete på byggarbetsplatser. Deras fokus på komfort, prestanda och hållbarhet gör dem till ett populärt val för alla som söker pålitliga fordon för offroad-äventyr eller arbete i krävande miljöer. Oavsett dina behov inom terrängkörning har Can-Am Offroad något att erbjuda.

CAN-am on-road

PIONJÄRER PÅ TREHJUL

Can-Am Onroad, en del av Can-Am, är känt för sina unika trehjuliga fordon som erbjuder en spännande upplevelse på vägen. Dessa innovativa ”trikes” kombinerar känslan av att köra motorcykel med stabiliteten och komforten hos en bil. Med kraftfulla motorer, avancerad teknologi och anpassningsbara modeller är Can-Am Onroad det perfekta valet för de som söker äventyr på vägarna eller en praktisk och rolig vardagsåkning.

Can-Am Onroad har särskilt fokus på säkerhet och komfort för föraren och passageraren. Med funktioner som stabilitetskontroll och integrerade säkerhetsbälten kan du känna dig trygg på vägen, samtidigt som justerbara säten och handtag samt olika tillbehör gör varje resa bekväm och personlig. Utforska Can-Am Onroad och upptäck en ny dimension av vägkörning som förenar det bästa från motorcyklar och bilar.

Kom i kontakt

Bilkompani Oskarshamn
Inkörningsvägen 1 
572 36 Oskarshamn

0491-76 82 00

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer