Opel Electric – spänning ingår

Opel

Med Opel är det enkelt att börja köra elektriskt och samtidigt få den kvalitet, innovation och teknik som är vårt signum. Genom att börja köra elektriskt med Opel sparar du dessutom 1 200 kronor varje månad på skatt och drivmedel, jämfört med om du väljer en bil med en förbränningsmotor*.

Nu kan du smidigt välja mellan våra elbilar Opel Corsa-e och helt nya Opel Mokka-e, så får du upp till 330 km elektrisk räckvidd och möjlighet att snabbladda batteriet till 80 % på bara en halvtimme** – privatleasa en elbil från Opel från endast 2 699 kr/mån.

Med vår kraftfulla plug-in hybrid Opel Grandland X får du en rymlig SUV med upp till 59 km elektrisk räckvidd och en smidig övergång till den bränslesnåla förbränningsmotorn när du ska ut på längre utflykter – privatleasing för endast 3 699 kr/mån.

*Beräknat på körsträcka 1.500 mil/år och i jämförelse mot Corsa P75.
**Teoretiskt värde, uträknat på 330 km preliminär WLTP räckvidd. På DC snabbladdning (100 kW). Reflekterar laddning från helt tömt batteri. Laddtiden kan variera beroende på typ och kraft från laddstationen, utomhustemperaturen vid laddtillfället och batteriets temperatur.

Opel Electric – spänning ingår
Opel Electric – spänning ingår

Opel Electric – spänning ingår

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.