BILDEKOR

VI Kan BILDEKOR

marknadsföring dygnet runt

Bildekor utgör en kostnadseffektiv investering som ökar din synlighet på vägarna och fungerar som din marknadsföringspartner under dina kundbesök och affärsresor. Vår kompetens och vår utrustning gör det möjligt för oss på Bilkompani Norra att assistera dig genom hela processen, från koncept och design till den slutliga monteringen av dekoren, allt enligt dina specifika krav. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, önskar diskutera idéer, behöver inspiration eller vill ha information om genomförandet. Vi finns här för att hjälpa dig.

TÄVLA MED bilkompani & BRIS

VINN EN BIL I 30 DAGAR

I december bjuder Bilkompani in till en hjärtevärmande tävling i samarbete med Bris (Barnens Rätt I Samhället). Denna tävling är särskilt riktad till barnfamiljer och syftar till att sprida både glädje och omtanke.

Tävlingen går ut på att barn runt om i Sverige uppmanas att låta sin kreativitet flöda och skapa fantastiska teckningar. Det viktiga är att barnen låter sin fantasi flöda fritt och skapar något som känns speciellt för dem.

Men här kommer det bästa med tävlingen: för varje inskickad teckning kommer Bilkompani att skänka en gåva till Bris för att stödja deras arbete med att hjälpa barn i Sverige. Det innebär att varje teckning är ett steg närmare att göra skillnad i ett barns liv.

Och det blir ännu bättre! De mest kreativa och inspirerande teckningarna kommer att belönas med något alldeles speciellt. Vinnande bidragen kommer nämligen att få chansen att se sina konstverk förvandlas till verklighet. Bilkompani kommer att foliera några av sina bilar enligt vinnarnas teckning och låta dem låna dessa unika bilar i en månad. Det är som att deras teckning tar liv och blir en del av deras egna äventyr.

Denna tävling handlar inte bara om att vinna en bil för en tid, det handlar om att göra världen lite ljusare för barn runt om i Sverige. Tillsammans med Bilkompani och Bris kan ni vara med och göra skillnad.

Så, ta fram pennor, kritor, papper och låt barnens fantasi flöda! Tillsammans kan vi göra denna december månad extra speciell för barn runt om i Sverige och visa att ingen ska vara ensam på julen.

Tävlingsvillkor:

  • Tävlingsperioden sträcker sig mellan den 1 december – 31 december 2023.
  • Vinnarna meddelas under januari 2024.
  • Vinnare tas fram genom en jury bestående av personer från Bris och Bilkompani.
  • Genom att skicka in sitt bidrag så godkänner man att inskickat material får användas i marknadsföringssyfte och som dekor på fordon.
  • Personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

SKICKA IN & TÄVLA

Ta kort på teckningen och skicka in via formuläret nedan för att tävla.

Hjälp oss att tända hopp i mörker. Dygnet runt.

Trycket är högt i Bris stödlinje, både dag och natt.
Barn som hör av sig till Bris berättar om allt ifrån kompisar som sviker, till frånvarande föräldrar och känslan av att inte orka mer. På natten, när alla andra sover, kan oron och ångesten bli ännu starkare. Din gåva gör skillnad och tänder hopp i mörker.

När skolor och fritidsaktiviteter tar paus kan det bli extra tufft för barn som lever i utsatta miljöer. Därför är det så viktigt att vi kan fortsätta att hålla öppet dygnet runt, året om – även på julafton.

Bris kuratorer kan vara de där ljusen som tänder hopp när livet känns som allra mörkast. Och du gör det möjligt genom dina gåvor – stort tack!

 

Kom i kontakt

Bilkompani Norra
Engelska vägen 2
393 56 Kalmar

0480-42 50 00

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer