VÄLKOMMEN TILL AUDI-LÖRDAG HOS BILKOMPANI KALMAR

Lördagen 29/4 bjuder vi in till Audi-lördag på Bilkompani Södra vägen i Kalmar.
Mellan kl. 10-15 händer det en massa spännande saker i våra lokaler för så väl stora som små. Vi bjuder på tilltugg och dryck till alla besökare.

Självklart kommer vi ha nya Audi Q8 e-tron på plats för provkörning. Så ta chansen att provköra Audis senaste tillskott i e-tron familjen.

Vi bjuder även på spännande tävlingar där du har chansen att vinna en weekendbil eller om du vinner vår tipsrunda så får du välja ut en exklusiv Audi-klocka som ditt förstapris.

För alla barn som kommer händer det också roliga saker. Vi har en ansiktsmålare på plats och vi sätter även upp en roliga och utmanande bana som man ska manövrera sig igenom med vår fräcka radiostyrda bil. 

Prata bilvård med experter

Möt våren i en ren och fin bil. Våra experter är på plats och hjälper dig med tips och du kan även boka tid för rekond av din bil.

Laga ditt stenskott direkt på plats

Vi lagar ditt stenskott i rutan direkt på plats och dessutom med 0 kr i självrisk.

25% rabatt på bokad service

Om du bokar din service under lördagen så får du 25% rabatt på arbetskostnaden och reservdelar. Du är även med i utlottningen där du kan vinna hela arbetskostnaden.

20% på Audi orginaltillbehör

Vill du ge bilen det lilla extra? Då är det ett bra tillfälle denna lördag för vi erbjuder 20% rabatt på alla Audi orginaltillbehör.

Boka verkstadstid

Vänligen fyll i nedanstående formulär med dina kontaktuppgifter,  så tar vi kontakt med dig snarast för mer information.

Boka service till din bil!

Vänligen ange ditt registreringsnummer